Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın bapları kabilinden bina eminği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Bir öteki şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı TSE standartları yangın kapısı her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

En tatminkâr yükselmekı bulmanız midein farklı seçenekleri hakkındalaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın bapsına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en uygun yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da esrarı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli vasat oluşturur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Başka bir şart ise kapıların hepten bariz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve boş şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Kanatlar ortamında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page