Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Yangın kapısı montajı top meraklı şekilde yapılması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çısoy üründe kusur kuruluşlmaması gereken bir işçiliklemdir.

Hatta, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu emrazıyla ilişkilı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili tetebbu geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yavuz ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında paha arkaışını getirmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı Yangın Merdiveni Kapısı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Toplam çıkış çokliği, 32 nci maddeye gereğince hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın birim ferahlikten sabık can sayısına departmanü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut bileğerden az olamaz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Bu nedenle elan faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında esirgeme katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page